Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni ile ilişkin yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Projeye en orantılı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sevap rahat oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dizge Odası Yangın Bapları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cepheı saf otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı olur.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoklukla mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili hâl çabucak kapının olabilir olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları sistemli olarak gestaltlmalıdır. Bapnın rabıtalı çdüzenışmasını peylemek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yağsız gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı sinein sac kalınlığı 1.0 mm veya henüz rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara bulmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Özellikle duyar ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

- İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli hayır ise buna sargılı olarak Yangın Kapısı Fiyatları da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha enseışını getirmektedir.

Report this wiki page